mika d. rubanovitsch (ktm)

 
ruba_pallo.png

Toimitusjohtaja, myyntivalmentaja
OY Imperial Sales AB, Johtajatiimi

Mika D. Rubanovitsch (”Ruba”) valmistui kauppatieteiden maisteriksi Svenska handelshögskolanista ennätysajassa, 21-vuotiaana. Sittemmin Ruba on toiminut urallaan lukuisissa myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä. Ruba on saanut kiitosta innostavana, asiansa osaavana valmentajana ja konsulttina. Ennen ryhtymistään yrittäjäksi vuonna 2001 Ruba ehti toimia muun muassa on-line hotellivarausjärjestelmätoimittaja Hotelzon International Oy:n toimitusjohtajana, internetkauppa LetsBuyIt.com -yhtiön Euroopan kategoriajohtajana sekä myynti- ja kehitystehtävissä Tamrockilla, Luhdalla ja Tiedolla. Hän on työnsä puolesta asunut Chicagossa, Lyonissa, Tukholmassa ja Pariisissa.

Omistamansa yrityksen, Johtajatiimin asiakkaita ovat oman alansa edelläkävijäyritykset tai haastajayritykset. Johtajatiimi on valmentanut menestyksekkäästi jo kymmeniä tuhansia myyjiä ja myynnin esimiehiä sekä konsultoinut yrityksiä myynnin tehostamisessa. Myynti- ja ostoprosessien käsikirjoittaminen eli nuottikirjojen tekeminen on yksi yrityksen palveluista. Ruba on tätä kirjaa ennen kirjoittanut yhdessä kollegoidensa kanssa viisi menestysteosta, joita on tähän mennessä toimitettu yhteensä jo yli 37 000 kappaletta.

jukka aminoff (ktm)

jukka_pallo.png

Fellow
The Royal Society of Arts

Jukka Aminoff valmistui kauppatieteen maisteriksi vuonna 2012 Anglia Ruskin University’stä pääaineena markkinointi ja innovaatiot. Jukan pro gradu (johtajuus ja strateginen markkinointijohtaminen) käsitteli Applen, Googlen ja Microsoftin vaikutusta Nokian globaalin markkina-aseman heikentymiseen ja tulevaisuuden näkymiin. Jukalla on pitkäaikainen kokemus markkinointitehtävistä. Hän on tehnyt luovaa markkinointiviestintää, sisältöä ja digitaalista mediatuotantoa eri alojen yrityksille. Jukka on toiminut markkinoinnin tutkimus- ja kehitystehtävissä useiden eri yritysten kanssa ja kirjoittanut artikkeleita lukuisiin medioihin.